Dilancarkan Sekarang

Days
Hours
Minutes
Seconds

untuk Pelancaran Mini EBook "The13ActiveSecret" Aktifkan Agent 200% daripada sekarang

Setiap hari saya menerima PM dan pertanyaan tentang team yang :

  • AGENT DAH TAK AKTIF
  • RASA MACAM CAKAP SENSORANG DALAM GROUP
  • TAKDA RESPOND BILA DI TANYA #Bluetickje
  • AGENT MAKIN KURANG DAN TAK SEMANGAT NAK REKRUT YANG BARU
  • DIAM JE BILA TANYA TENTANG TRAINING
  • TAK TERINSPIRASI DENGAN APA KITA BUAT DALAM GROUP

Puan Anys, macam mana saya nak buat ya?

Saya faham, saya dulu juga ada masalah sebiji yang sama macam anda hadapi sekarang, STRESS BILA TEAM TAK AKTIF yela sebabnya : 

  • Bukan senang nak REKRUT team
  • Bukan mudah nak ADA team
  • Bukan murah kosnya nak buat PRODUK.
  • Bukan sedikit yuran/duit belian stock dengan HQ
  • Bukan senang nak BINA jenama.

    Kan?

tetapi..masih ramai
FOUNDER,STOKIS, AGENT juga DROPSHIP

Yang terpaksa terus mendiamkan diri, biarkan team makin terkubur, biarkan team tak aktif dan kita fokus pada new rekrut team dengan harapan tak akan jadi lagi masalah agent tak aktif seperti sebelum ni.

Rupanya berulang lagi

Apa puncanya?
Bertambah stress lagi bila sekarang PKP
yang sangat mencabar ekonomi kita sebagai peniaga dan juga lebih mencabar pada bakal pelanggan yang nak membeli

Sampai kita pening nak FOKUS masalah kurang pembeli ketika sekarang ini atau masalah agent yang tak aktif setiap hari makin lama main serius.

Sedangkan, jika kita tinggalkan je masalah agent tak aktif ni dan fokus jualan, sudah tentu jualan pun akan berkurangan sebab agent dah taknak buat jualan kan?

Jadi apa nak buat sekarang?

Anda nak team anda macam mereka ni semua? 

"..Sangat-sangat powerrr,itu je ungkapan yang boleh saya cakappp, tak sabar nak terapkan jer.."

"..Isi dalam Ebook n13 ni terbaik..jelas cara dan mudah faham, lepasni nak repeat lagi"

"..Memang membuka mata saya yang dah bisnes dari 2012 tapi berkali-kali rekrut agent pun susah dapat yang aktif akhirnye semua krik-krik.."

MAIN BONUS

Semua Pembeli Semasa Pelancaran - VIDEO Aktifkan Agent Selepas Rekrut dalam tempoh 24 jam Step-by-Step bernilai RM97

1. Dalam Video ini anda akan belajar bagaimana nak jadikan Agent anda AKTIF tanpa disuruh dengan faham konsep BBS yang wajib anda ajar pada hari pertama mereka JOIN team kita.

 

2. Video kelas ini sahaja bernilai Rm97 tetapi ianya PERCUMA untuk 300 pembeli TERPANTAS semasa pelancaran

 

3. Anda boleh tengok berulang kali dan modulkan bukan untuk dijual tetapi AJAR TEAM anda buat benda yang sama untuk team anda berkembang lebih cepat.

Izinkan saya perkenalkan diri secara ringkas..

Anys Paloma

Saya Anys Paloma, sudah mula bisnes online sejak 10 tahun lalu bermula daripada Dropship dan kini saya pengasas 2 jenama POPULAR di kalangan ibu MENYUSU iaitu produk Fesyen jenama Feedmilk – Nursing Wear dan juga Produk Kelengkapan Ibu Menyusu iaitu Femilac serta beberapa bisnes lain

Saya merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda Fizik Medikal di Universiti Sains Malaysia dan tetamu jemputan untuk rancangan Tv Alhijrah iaitu Pink Point untuk mengupas tajuk Muda dan Berjaya serta Motif Viral di Astro. Selain itu saya sudah berada di TV1 untuk rancangan Selamat Pagi Malaysia, Surat Khabar Metro, Kosmo dan juga majalah Pama.

Saya memulakan bisnes sejak daripada zaman belajar lagi dan mempunyai dropship sendiri ketika itu tanpa sebarang tunjuk ajar dan ilmu bagaimana menguruskan dan mencari dropship dengan hanya keuntungan RM2-Rm4 satu barang ketika itu.

dan dengan Izin Allah kini berjaya.

Gambar di Rancangan Astro ( Motif Viral )

Saya merupakan Alumni pelajar Alumni Master My Document Byond Succes ( Abdul Basit ) , Alumni Aprrentice SifuFbAds ( Sifu Jamal ), Alumni Cikgu June Mohd Som, Alumni Funnel Hacker Funnel Evo ( Fahdi Ghazali ), Alumni Intensif Jutawan Industri Richworks Dr Azizan, Alumni Profit Team dan Panggilan Pukau En Azman Aziz dan Alumni Pejuang Hartanah Ahyat Ishak.

Bagaimana Mini Ebook "The13ActiveSecret" Aktifkan Agent 200% dalam tempoh 24 jam ni bakal membantu anda?

Inilah semua RAHSIA yang anda wajib buat untuk mereka terus AKTIF bersama anda di dalam tempoh PKP ini.

InsyaALLAh jika ada APPLY semua Trick dan Tips ini masalah agent anda yang tidak aktif sebelum ini akan selesai.

Anda nak team anda 24 jam boleh :

  • AKTIF DALAM GROUP
  • AKTIF BUAT SALES
  • AKTIF BUAT POSTING
  • AKTIF RESTOCK BARANG
  • AKTIF JOIN KELAS
  • AKTIF LIKE POSTING
  • AKTIF UPDATE FB

Saya ada lebih daripada 30 Group Team Agent yang saya jaga dahulu

TETAPI

SEMUANYA AKTIF SENDIRI AUTOMATIK TANPA SAYA TAKEPART DALAM GROUP ITU PUN

Nak tahu macam mana? Teruskan Bacaan di bawah.

WOW TAK SABARNYA! saya tak boleh tunggu lagi dan tengok group yang susah payah saya bina syahid sendu di tasik madu macam tu je! macam mana nak buat?

Ini adalah rahsia yang saya paling sayang kerana ianya bukanlah bahan bacaan atau nota yang lepas habis baca boleh terus simpan, termenung dan rasa sesal.

Ianya adalah STEP by STEP yang saya sendiri buat dan anda terus faham dan buat ONTHESPOT selepas baca PANDUAN ini untuk Aktifkan team group anda setiap hari!

Dilancarkan Sekarang

Days
Hours
Minutes
Seconds

untuk Pelancaran Mini EBook "The13ActiveSecret" Aktifkan Agent 200% daripada sekarang

Ini adalah RAHSIA yang saya paling sayang dan tidak ada dimana-mana anda boleh belajar melainkan daripada mereka yang buat bisnes sistem agent dan applykan pada team sendiri.

Dan ianya adalah PRAKTIKAL STEpbySTEP anda boleh follow untuk aktifkan agent "zahir dan batin" ONTHESPOT dan bukanlah hanya bahan bacaan atau nota biasa yang anda hanya baca dan simpan

Jadi apa nak buat?

Jangan risau. Izinkan saya kongsi kepada anda REAL EXPERIENCE dan PROVEN RESULT yang saya sendiri guna daripada pengalaman 9 tahun dalam bisnes online dan SISTEM AGENT dan berjaya bina surirumah, orang biasa daripada ZERO kepada 6angka sebulan.

Lihat apa kata mereka selepas belajar "The13ActiveSecret" Nfluenza ini

Maaf, terlalu banyak feedback yang kami tak dapat letakkan semuanya disini, takut anda muntah dan terus buat belian ebook ini berkali-kali. hehe

Apa yang saya sebenarnya nak sampaikan ialah saya sangat suka bantu ramai orang untuk buat bisnes dengan betul, dan apabila dapat feedback yang sangat banyak ini buat saya rasa sangat bersyukur kerana mengubah jualan dan team mereka semua.

Jom tengok apa kata mereka.

"..Dropship pun bersemangat lepas apply.."

"Sangat POWERRR.."

"..Mudah faham dan terbaik.."

"..Memang membuka mata saya.."

Dan tunggu sekejap, ..loading.. KOMEN FRESSH lepas founder,Stokis, Agent ni.. apply "The13ActiveAgent" Nfluenza

1. Team Agent anda yang Aktif setiap hari tanpa perlu anda pantau

2. Team aktif untuk buat jualan walaupun pertengahan bulan.

3. Sales team dan team aggresif buat jualan setiap waktu gaji awal bulan dan hujung bulan

4. Ada 30 group ke atas dan semua ada leader yang aktifkan dan jaga dengan ilmu rahsia anda dah ajar

5. Team berebut nak komen dan respond dalam group bila founder/leader muncul.

6. Posting media sosial aktif dengan komen dan like daripada team sendiri

7.Posting team agent sendiri banyak komen dan like.

8. Bila buat sales atau keluarkan stok baru, semua berebut nak beli dalam group je.

Jadi adakah anda PERLUKAN "The13ActiveSecret" Nfluenza ini?

DILANCARKAN SEKARANG

"The13ActiveSecret"
Nfluenza

Belajar TIPS dan TRICK Aktifkan Agent 200% 24jam.

*PENAFIAN*

ini bukanlah Ebook yang menjanjikan kejayaan dan kekayaan tanpa USAHA yang gigih dan bekerja keras untuk mencapainya. Ianya perlukan tindakan luar biasa anda dan ini bukan jaminan skim cepat kaya. Kami sediakan strategi ini untuk membantu anda bermula daripada sekarang ke tahap lebih baik.

BERAPAKAH HARGA EBOOK INI

Anda boleh tanya kepada Founder Jenama PRODUK di luar berapa mereka 

nak anda bayar untuk tahu mereka aktifkan team dan jualan setiap hari

kerana saya yakin, jika mereka dedahkan RAHSIA ini, 

mereka akan risau bisnes dan produk mereka juga akan tercabar kerana anda dah tahu rahsia mereka.

Tetapi, saya seronok dan bersyukur jika ramai yang berjaya selepas belajar apa yang saya dedahkan ini

Ada orang nak bayar beribu ringgi untuk tahu rahsia ini. Kerana dah tak tahan tengok team sendu, tak aktif,stok tak jalan dan mau nak buat posting atau tanya dekat group sebab takda respond.

Harga MINI EBOOK ini ialah

Promosi Terhad Sempena

HUJUNG TAHUN 2020

untuk persediaan anda tahun 2021 ini

The13ActiveSecret

RM49 Sahaja

Saya tak kisah kalau anda tak grab sekarang..

Ini ialah HARGA PERLANCARAN

SELEPAS HABIS PELANCARAN HARGA AKAN DINAIKKAN

Apa yang anda akan dapat bila belajar 'The13ActiveSecret" Nfluenza ini?

  • Agent LAMA akan KEMBALI AKTIF tanpa anda perlu cari AGENT BARU
  • Agent Baru akan bangga dan 1st IMPRESSION dia TEAM dan PRODUK anda bagus sebab 1 team bersemangat setiap hari buat jualan dan aktif dalam group
  • Cara sebenar tanpa perlu anda mencari agent baru setiap hari dengan alasan agent lama dah tak aktif.
  • Tarik minat ramai lagi orang luar untuk join team dan jual produk anda.
  • Anda akan nampak FEMES di dalam dunia bisnes anda dan Inspirasi pada orang luar untuk terinspirasi dengan anda
  • Apa sahaja anda post, tanya atau minta diorang buat akan jadikan anda sendiri super excited dan nak bantu diorang bersungguh-sungguh buat duit.
  • Agent Sendu, Tidor Sleeping partner, bluetick dalam group anda kini kembali ACTIVE!

BELI SEKARANG!

BELI DENGAN KLIK DI BAWAH

Mini EBOOK - "the13ActiveSecret" Nfluenza

Rahsia Trick dan Tips Aktifkan Agent 200% dalam 24 jam
RM197
RM 49 dan FREE
  • MAIN Bonus - #300 TERAWAL buat belian semasa ( FREE VIDEO Aktifkan Agent Dengan FORMULA BBS )
PROMOSI PKPB

SOALAN LAZIM BERKAITAN EBOOK

Ebook Nfluenza ini ialah modul KHAS untuk anda usahawan yang nak buat bisnes menggunakan sistem agent sama ada anda FOUNDER, STOKIS,LEADER, AGENT atau pun Dropship

Anda akan belajar STEP-BY-STEP Bagaimana untuk mulakan bisnes dengan sistem AGENT. Mini Ebook The 13 Active Secret adakah MASTERPICE untuk menyelesaikan masalah Agent Tidak Aktif lebih Advance untuk anda buat OnTheSpot

Ebook ini KHAS untuk anda semua usahawan sama ada anda FOUNDER, STOKIS, LEADER, AGENT, DROPSHIP atau masih belum bermula untuk berniaga.

yang ada masalah Agent Sendu dan Tidak Aktif seperti masalah saya tulis di atas tadi.

Tidak. Di Dalam Mini Ebook The 13 Active Secret Ini anda akan belajar lebih details STEP-BY-STEP yang saya khaskan untuk AKTIFKAN AGENT SAHAJA super power!

InsyaALLAh, kami tidak menjanjikan kejayaan bulan bintang. Tetapi kami sediakan PLATFORM yang anda tidak akan dapat dimana-mana seminar luar yang memfokuskan Marketing, Sales dan sebagainya.

 

IMPORTANT You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this ebook is not suitable for you. The risk is on our side. Disclaimer: School Of Founder We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action.. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life

Yang Benar

Anys Paloma

Trainer dan Pengasas School Of Founder

Trainer dan Pengasas School Of Founder SSM : SOF RICH LEGACY | SA0530742-U email : marketer@schooloffounder.com admin@schooloffounder.com  Muhammad Syafiq Zulkifli  No 45, Jalan Platinum 7/43 C, Seksen 7, 40000, Shah Alam

Copyright 2020. All Rights Reserved. Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will earn exact amount of money using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee of specific amount of earnings. Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “get rich scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. Nor are we responsible for any of your actions. Materials in our product and our website may contain information that includes or is based upon forward-looking statements within the meaning of the securities litigation reform act of 1995. Forward-looking statements give our expectations or forecasts of future events. You can identify these statements by the fact that they do not relate strictly to historical or current facts. They use words such as “anticipate,” “estimate,” “expect,” “project,” “intend,” “plan,” “believe,” and other words and terms of similar meaning in connection with a description of potential earnings or financial performance. Any and all forward looking statements here or on any of our sales material are intended to express our opinion of earnings potential. Many factors will be important in determining your actual results and no guarantees are made that you will achieve results similar to ours or anybody else’s, in fact no guarantees are made that you will achieve any results from our ideas and techniques in our material. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.