Hi! Saya Anys Paloma, penulis Ebook Rahsia Buat Sistem Agent Nfluenza dan juga Agent Expert.

Dulu anda pernah nak buat belian Ebook ini dengan kami tetapi tidak berjaya mungkin ada banyak masalah teknikal ketika anda nak buat belian dahulu.

Jadi sekarang, anda jangan risau.

Sempena Anniversary Ebook Nfluenza ini yang pertama. 

Saya berbesar hati untuk HADIAHKAN ANDA banya BONUS PERCUMA bernilai hampir Rm2329 dengan setiap belian EBook Nfluenza ini yang sudah di tambah kontent lebih 20 muka surat dan juga pelbagai bonus di bawah ini.

Anda nak?
teruskan bacaan ok!
Pastikan anda tidak terlepas langsung offer ini dan Ebook Nfluenza ini

TERBARU2020

Ebook Nfluenza rahsia Bina Empayar Agent 2.0

Penambahan lebih +20 muka surat dengan banyak tajuk terbaru yang anda akan belajar di dalam Ebook Nfluenza 2.0 ini

AKAN DILANCARKAN
PADA 3.11.2020 JAM 8.00 MALAM

Days
Hours
Minutes
Seconds

Alhamdulilah, Ebook ini sudah membantu hampir lebih 12,000 orang usahawan yang terdiri daripada founder, agent, stokis dan juga dropship produk.

Banyak pengedar jenama popular antaranya ialah LAZZ, SAMBAL DLJ,  BLISEE, BOKITA, AMERA ZAINI, CLOVERUSH, LOVETTA, JAMU TUN TEJA, ANNONA BIRD NEST, TOK MER, HEDO, SAR SECRET, dan ribuan lagi jenama yang dah berjaya dapatkan EBOOK Nfluenza ini.

 

ANTARA FEEDBACK MEREKA YANG DAH BERJAYA DAPATKAN EBOOK NFLUENZA

Puan Mutia - Master Partner Ratasya Lovetta

"..Saya sudah lama menjadi agent produk, tetapi tidak ada keyakinan untuk upgrade kepada STOKIS kerana takut tidak mampu menggalas tugas stokis. Tetapi selepas sahaja saya dapatkan Ebook Nfluenza ini saya terus khatamkan dalam 1 malam dan saya DAPAT KEYAKINAN untuk jadi stokis...

Hasilnya?
SubhanaALLAh saya dapat jadi TOP stokis jualan sehingga Rm103,000 dan ramai dropship saya berebut nak jadi agent bawah saya. Terima Kasih Puan Anys Paloma kerana keluarkan Ebook Nfluenza ni.."

Puan Aishah Aziz - Founder Tudung

"..Sudah 3 tahun saya buat sistem dropship tetapi susah dapat jualan lebih Rm10,000 sebelum ini. Saya ada belajar bermacam kelas tetapi apa yang di ajar dalam EBOOK ini sangat praktikal dan saya terus buat dan
hasilnya WOW!

Sejujurnya, masa nak beli Ebook ini saya tidak percaya betulke boleh berjaya? sebab saya habis Rm5,000 ke kelas yang mengajar agent tetapi saya langsung takda result dan apa yang di ajar hanya teori.

Tetapi, sekarang jualan saya Rm40,000 sebulan dengan 4 orang LEADER dan saya dah ada kilang jahit sendiri untuk road to Rm100,000! Terima Kasih Puan Anys dan Paklong.."
Puan Aishah Aziz
Founder Tudung Aishah Aziz

Tuan Aliff Hakimi - Founder Air Coklat dan Stokis Produk

"..Saya follow apa yang Paklong dan Puan Anys ajar da hasilnya Alhamdulilah saya dapat jadi TOP STOKIS yang berjaya rekrut ramai agent dan menang FREEZER walaupun baru 2 bulan jadi STOKIS produk Air Balang.

Dan kini saya dah menjadi FOUNDER produk Air Abang Nice dengan jualan bulan pertama sebagai Founder Rm15,000 kemudian RM28,000 dan kini hampir Rm80,000 dalam tempoh yang sangat sekejap dengan lebih 200 orang agent di bawah jenama saya sendiri.."
Alif Hakimi
Founder Air Abang Nice dan Ex Stokis

Puan Sakinah Scha - Founder Jeruk Mat Despatch

"..Saya bermula dengan menjual di status Whatsapp. Alhamdulilah setiap hari SOLD OUT tetapi tak banyak, hanya dalam 12-20 bekas sehari kerana kemampuan kami berdua untuk buat jualan. Kemudian saya ternampak iklan Ebook Nfluenza ni yang memang saya tengah ada masalah macam mana nak cari dropship dan agent.
Bila saya baca saya terus apply dan ilmu dalam ni tak macam dalam ebook, macam dalam kelas sebenar cara penerangannya.
Alhamdulilah, lepas seminggu saya berjaya keluarkan 500 botol. dan sekarang saya dah ada lebih 80 orang agent dan ada leader yang uruskan keluaran terbaru Premium Jeruk dan saya dah boleh keluarkan 500 bekas sehari..."
Puan Sakinah Scha
Founder Jeruk Mat Despatch

Anda masih belum dapat belajar semua yang mereka belajar ni? tidak mengapa kerana anda masih berpeluang untuk dapatkan sekarang!

PELANCARAN Nfluenza 2.0
INI HANYA TERBUKA UNTUK ANDA SAHAJA

Untuk yang terawal sahaja dapat buat pembelian EBook Nfluenza Rahsia Buat Sistem Agent 2.0 ini pada ESOK (3.11.2020 ) jam 8.00 malam sehingga jam 11.45 malam sahaja anda akan menerima

RM400 CASH

UNTUK 1 PEMBELI YANG TERPANTAS DAN 1 ORANG LAGI UNTUK PEMBELI KE 100 TERPANTAS BUAT BELIAN SEMASA PELANCARAN ESOK MALAM

HANDBAG Carlo Rino BERNILAI HAMPIR RM400

CABUTAN BERTUAH 1x Pemenang UNTUK SEMUA YANG BUAT BELIAN SEMASA PELANCARAN ESOK MALAM 

Previous
Next

WOW BESTNYE!
Bukan je dapat ILMU untuk gandakan jualan. DAPAT CASH DAN JUGA HANDBAG!
serta apa lagi?
teruskan bacaan..

Apa lagi yang anda akan terima untuk pelancaran EBook Nfluenza 2.0 ni?

Ada lebih 6 BONUS TAMBAHAN untuk yang TERAWAL ESOK DAN TERPANTAS!

Ya! Anda bukan sahaja akan terus boleh belajar STEP by STEP bagaimana bina team agent berstrategi seperti lebih 12,000 founder, agent, stokis dan DS yang sudah berjaya memeliki Ebook Nfluenza 1.0 sebelum ni yang dah berjaya buat RM5k sehari, RM40k sebulan, 200 orang agent berjaya rekrut, jualan 500 bekas sehari dengan team, jualan stokis meningkat ke 103k, jualan jadi lebih Rm100k sebulan dan ada yag hampir 1000 DS berjaya rekrut bila apply Ebook Nfluenza sebelum ini seperti apa yang anda lihat di atas tadi..

TETAPI anda akan menerima IMPROVE CONTENT lebih 20 muka surat dengan beberapa CONTENT TERBARU untuk anda buat sistem agent ini dan juga akan terima 7 BONUS SEPERTI DI BAWAH!

40 PEMBELI TERPANTAS

PRIVATE VIDEO REKRUT AGENT ADVANCE RM1229

Video berdurasi 2 jam 12 minit yang anda akan belajar bagaimana nak mula rekrut agent menggunakan Fb ads dengan STEP-BY-STEP cara buat COPYWRITING lengkap dengan Headline, Intro, Offer dan CTA dan setting iklan faebook ads ONTHESPOT khas untuk anda rekrut ramai agent

100 PEMBELI TERPANTAS

3 ViDEO ONLINE CLASS BERNILAI RM997

3 VIDEO bedurasi 1jam 30minit

dimana anda akan dapat: Video bagaimana buat team jatuh cinta dengan anda tanpa sedar, Video cara buat Rm10,000 pertama sebagai agent dan stokis dan Video Training Education Agent Lama dan Agent Baru apa beza nya?

300 PEMBELI TERPANTAS

CARA PUKAU 30 PELANGGAN PERTAMA

Ramai agent, dropship mengadu yang mereka tidak dapat pelanggan sejak daripada hari pertama join team anda Disini didedahkan STEP untuk capai 30 pelanggan pertama untuk anda terus buat jualan daripada hari pertama dapat stok atau signup agent stokis dan DS.  EBook Pukau 30 Pelanggan ini bernilai Rm99, tetapi percuma untuk semua yang buat belian Ebook Nfluenza

SEMUA PEMBELI SEMASA PELANCARAN ESOK

KITAB REKRUT AGENT BERNILAI RM397

Anda akan di ajar MASTER PLAN rekrut Agent secara Zero Kos dan juga Facebook Ads step-by-Step untuk rekrut agent

BAIKLAH! Saya taknak terlepas untuk dapatkan EBOOK 2.0 ni dan dapat BONUS di atas semuanya!

Untuk yang terawal sahaja dapat buat pembelian EBook Nfluenza Rahsia Buat Sistem Agent 2.0 ini pada3.11.2020 (ESOK ) jam 8.00 malam sehingga jam 11.45 malam sahaja terus isi WAITING LIST di bawah ini

BERAPA HARGA EBOOK NI?

KHAS UNTUK ANDA YANG MENGISI BORANG WAITING LIST DI BAWAH INI

Harga EBOOK ini ialah

RM657

Tetapi untuk anda sekarang

EBOOK NFLUENZA 2.0 RM150

RM150 Sahaja

DAN JADI YANG TERAWAL ESOK DAN DAPAT SEMUA BONUS DI ATAS

DAN SURPRISE UNTUK ANDA DENGAN BELIAN EBOOK INI NANTI

VOUCHER DISKAUN RM15 UNTUK BELIAN PRODUK SCHOOL OF FOUNDER AKAN DATANG

DAFTAR WAITING LIST DI BAWAH SEKARANG

Days
Hours
Minutes
Seconds

Hanya untuk yang isi waiting list di bawah ini sahaja akan dapat semua bonus di atas dan juga berpeluang jadi yang terpantas untuk menang cash Rm400 untuk 2 orang dan juga Handbag berjenama Carlo Rino bernilai hingga RM400

 serta lebih 6 hadiah bonus bernilai hampir RM2329 PERCUMA

Yang Benar

Anys Paloma

Trainer dan Pengasas School Of Founder