DIDEDAHKAN RAHSIA MARKETING KHAS UNTUK FOUNDER, LEADER, STOKIS DAN AGENT YANG NAK TARIK RAMAI PELANGGAN DENGAN MARKETING HIGH IMPACT TERUS BUAT ON THE SPOT 2021

Produk dah bagus, team dah rekrut, testimoni dah banyak, packaging cantik, rasa sedap, berkesan dan juga harga berpatutan.

TETAPI

Bila buat promosi tak ramai yang nak buat belian.

Bila buat posting, kurang yang beri perhatian.

Bagi FREE pun ramai buat tak perasan.

 

"..Sebenarnya, saya tak tahu nak buat semua tu, tak tahu nak marketing macam mana nak tarik ramai pelanggan untuk HQ dan juga ajar team saya..sebabtu semua ni berlaku.."

Kena faham SISTEMAGENT ni apa. Ianya ialah DUPLICATE. Buat apa yang kita dah berjaya dan ajar MARKETING sebiji-sebiji kepada team kita untuk berjaya

Jangan risau izinkan saya Anys Paloma bantu anda selesaikan masalah MARKETING nak tarik ramai PELANGGAN dan AGENT StepByStep dengan

Marketing Nfluenza

Strategi Marketing HighImpact Khas Founder, Stokis, Agent dan juga Dropship tanpa perlu bayar berpuluh, ratus atau ribu ringgit setiap hari di Media Sosial dengan hasil 7x ganda daripada biasa dalam tempoh 24jam setiap hari

Adakah bisnes anda sebagai FOUNDER, STOKIS, AGENT dan DROPSHIP sekarang bersama team agent ada masalah seperti ini :

 1. Founder yang baru keluarkan produk dan nak tahu strategi marketing tarik pelanggan guna sistem agent macam mana
 2. Tak tahu nak promote produk macam mana dengan cara zero kos tapi high impact dekat media sosial
 3. Ada agent bawah 100 orang tapi yak aktif cuma 10 orang je itupun saya dah binggung nak ajar marketing apa untuk diorang buat setiap hari untuk dapat pelanggan
 4.  Rakan di media sosial lambat naik dan takda pun bakal pelanggan baru yang beli
 5. Dah sebulan jualan tak capai Rm10,000 pertama pun
 6. Tak tahu nak bagi ayat posting setiap hari kepada team sebab semua ayat posting saya buat diorang tak post dan kalau post pon takda respond
 7. Habis pusing bagi ayat posting tapi takda result
 8. Tak tahu siapa bakal pelanggan dan posting pada orang yang tidak tepat
 9. Penat posting hari-hari tapi takda siapa nak PM
 10. Produk dah nak sampai, tapi tak tahu nak ajar team jual macam mana nanti
 11. HQ sendiri dah bingung nak buat marketing untuk produk.
 12. Team agent tak nak posting pun apa yang kita bagi
 13. Dah join team agent, stokis atau DS dekat 3 bulan tapi baru sekali je restock sebab tak tahu nak buat ayat copywriting macam mana
 14. Tak tahu waktu sesuai buat posting di media sosial yang ramai tengah online
 15. Posting dekat fb dapat like bawah 10 je setiap posting dan takda komen
 16. Tak tahu nak trainin agent apa dalam skop bidang Marketing.

Anda mesti dah cuba bermacam-macam cara tetapi semua masalah di atas tak dapat diselesaikan malah makin bertambah masalah dan team lari, produk tak habis dan expired sampai terpaksa jual harga modal pun posting takda siapa yang nak,…

JANGAN RISAU..
Anda berada di website yang betul dan izinkan saya sendiri bantu anda STEPbySTEP dengan izin Allah masalah di atas akan selesai mengikut usaha anda buat nanti.

FAST ACTION BONUS #1 ( 500 Terawal )

Video Kelas Private Marketing Mastery Bernilai Rm1197 – Dimana di dalam video ini anda akan belajar bagaimana Marketing yang berkesan untuk naikkan jualan dan KNOW LIKE TRUST team agent anda dan tarik ramai pelanggan 5x ganda daripada biasa.

FAST ACTION BONUS #2 (300 Terawal )

99 AYAT POSTING MARKETING HARIAN bernilai RM399 ( Copy Paste sahaja dan anda boleh buat posting setiap hari selama 1 tahun tanpa perlu stress )

99 Ayat Copywriting ini saya akan berikan percuma dan yang ada EMOSI,HIGH IMPACT dan bukan ayat KAKU untuk anda re edit atau terus opy paste sahaja dan olah dengan kesesuaian produk anda.
Ayat ini juga jimatkan masa anda dan otak untuk berfikir apa ayat posting nak buat dan bagi kepada team anda setiap hari

FAST ACTION BONUS #3 ( 150 Terawal)

10 TEMPLATE EDITING POSTER mudahkan anda buat sendiri EDITING MARKETING MATERIAL dengan hanya menggunakan POWERPOINT!  bernilai RM299 – Tak perlu hire designer dan mahir menggunakan photoshop pun boleh buat editing

gambar sebagai contoh illustrasi*

Dengan template ini, anda akan jimat beratus dan juga ribu ringgit untuk hire designer atau buat editing. Anda hanya gunakan POWEPOINT je seperti budak sekolah sahaja tapi hasil WOW!

DILANCARKAN SEKARANG
TERBARU

Masa untuk anda dapatkan HARGA EARLY BIRD DAN SEMUA FAST ACTION NI SEKARANG

Saya nak anda pastikan anda betul-betul serius nak belajar marketing dan ajar TEAM anda semua MARKETING INI dengan dapatkan EBOOK TERBARU ini dan DAPATKAN FAST ACTION BONUS SEKARANG!

Izinkan saya perkenalkan diri secara ringkas..​

Anys Paloma

Saya Anys Paloma, sudah mula bisnes online sejak 10 tahun lalu bermula daripada Dropship dan kini saya pengasas 2 jenama POPULAR di kalangan ibu MENYUSU iaitu produk Fesyen jenama Feedmilk – Nursing Wear dan juga Produk Kelengkapan Ibu Menyusu iaitu Femilac serta beberapa bisnes lain

Saya merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda Fizik Medikal di Universiti Sains Malaysia dan tetamu jemputan untuk rancangan Tv Alhijrah iaitu Pink Point untuk mengupas tajuk Muda dan Berjaya serta Motif Viral di Astro. Selain itu saya sudah berada di TV1 untuk rancangan Selamat Pagi Malaysia, Surat Khabar Metro, Kosmo dan juga majalah Pama.

Saya memulakan bisnes sejak daripada zaman belajar lagi dan mempunyai dropship sendiri ketika itu tanpa sebarang tunjuk ajar dan ilmu bagaimana menguruskan dan mencari dropship dengan hanya keuntungan RM2-Rm4 satu barang ketika itu.

dan dengan Izin Allah kini berjaya.

Gambar di Rancangan Astro ( Motif Viral )

Saya merupakan Alumni pelajar Alumni Master My Document Byond Succes ( Abdul Basit ) , Alumni Aprrentice SifuFbAds ( Sifu Jamal ), Alumni Cikgu June Mohd Som, Alumni Funnel Hacker Funnel Evo ( Fahdi Ghazali ), Alumni Intensif Jutawan Industri Richworks Dr Azizan, Alumni Profit Team dan Panggilan Pukau En Azman Aziz dan Alumni Pejuang Hartanah Ahyat Ishak.

Jika anda memilih untuk menjadi Founder, Stokis,Agent, ataupun Dropship sekalipun, anda wajib "serahkan" diri anda dan produk anda kepada orang ramai.

Jika anda tidak serahkan diri anda, produk anda, ajar team anda kepada dengan strategi yang betul dan

RIGHT CUSTOMER
RIGHT OFFER
RIGHT TIME
RIGHT MARKETING STRATEGI

Masalah di atas tadi tidak akan diselesaikan.

Dan proses SERAHAN ini dinamakan sebagai MARKETING

Dan Marketing yang anda akan BELAJAR disini ialah
KHAS TERUS TEPAT untuk anda Stokis, Agent dan Dropship buat terus STEPbySTEP

JADI APA NAK BUAT?

Saya Founder/Stokis/Agen tapi tak tahu nak bezakan dan nak buat marrketing ni.

Anda kena fahamkan dan bezakan Marketing jual produk direct customer, dekat kedai, secara Offline, website atau team sales dengan SISTEM AGENT ini...

MARKETING untuk SISTEM AGENT adalah BERBEZA!

Jangan samakan teknik marketing modul lain dengan anda yang buat sistem agent.

Ianya berbeza dan saya akan dedahkan untuk anda yang serius nak sahaja.

Bayangkan masalah yang anda hadapi sebelum ini selesai dengan hanya belajar dalam masa kurang 24 jam sahaja.

Kalau anda buat marketing setiap hari tanpa strategi dan ilmu yang betul. Anda akan rugi masa, rugi duit dan rugi motivasi sebab takda pelanggan yang datang dan nak beli produk anda.

Percaya tak yang mereka sebenarnya MEMERLUKAN PRODUK anda!

Kalau tak kenapa anda boleh tengok jenama di luar sana yag team agent mereka setiap hari dapat tempahan dan berpacel-parcel keluar setiap hari

Anda juga saya tahu menjual produk yang sama atau niche yang sama dengan mereka tetapi kita tidak berjaya?

Jom baca Feedback mereka dah bertindak untuk bisnes sendiri dan juga team mereka.

MACAM MANA? DAH TAK SABAR NAK BELAJAR MARKETING TEAM AGENT ANDA?

Sabar,sabar.. saya tahu anda memang PERLUKAN EBOOK ni. teruskan bacaan ya?

Nak jadi FOUNDER, STOKIS, AGENT mudah je sekarang.


Bersepah kilang buat produk yang anda sendiri tahu katmana, dan saya boleh beri list kepada anda senarai kilang produk yang membuat produk jenama popular kat luar sana.

TETAPI..

Ia tidak akan menjamin jualan kita sama seperti mereka.

Mereka membuat marketing tanpa henti setiap hari dan anda MEMANG TIDAK boleh tiru apa mereka buat.

Anda hanya nampak MARKETING apa diorang buat, tetapi strategi mereka anda tidak tahu kenapa mereka buat MARKETING macam tu.

Jadi, saya sendiri akan dedahkan kepada anda MASALAH untuk TARIK RAMAI PELANGGAN khas untuk AGENT, STOKIS dan FOUNDER sendiri dimana teknik ini anda akan ajar 100% kepada team anda sekarang untuk gandakan jualan 3-10 kali ganda bergantung kepada jumlah team anda yang aktif sekarang.

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?

Kerana apa yang saya ceritakan ini ialah saya sendiri buat dan ajar team saya untuk jana daripada zero sehingga jualan hampir 40k, 60k sebulan dan dropship surirumah boleh buat duit belanja setiap bulan walaupun baru join team saya dalam tempoh 1-2 bulan.

Saya akan ceritakan STEP BY STEP, bukan TEKNIK SAHAJA, tetapi STEP by STEP diamana jika pelajar sekolah yang baru pandai membaca pun akan boleh FOLLOW sebiji-sebiji apa saya ajar ini.

AGENT MARKETING CYCLE DAN CIRCLE

Dalam bab ini adalah perkara paling ramai Founder, Leader serta Agent kena jelas, kenapa MARKETING perlu buat dan dengan cara yang betul.

Marketing adalah perkara yang tidak boleh di ukur dengan jumlah jualan setiap hari, minggu dan bulan, tetapi dengan marketing yang betul khas untuk anda yang gunakan sistem agent, anda tidak buang masa, tidak habis duit dan juga ramaikan prospek serta naikkan jualan dengan branding produk.

11 TEKNIK MARKETING AGENT STEPbySTEP

PALING POWER saya dedahkan 11 TEKNIK MARKETING UTAMA yang saya sendiri gunakan dan ajar team saya untuk jana sehingga 5-6 angka seorang.

Kesemua 11 teknik ini anda boleh pecahkan kepada banyak lagi teknik untuk anda jar team anda buat benda sama dan juga jadikan konten dalam training anda yang ramai tanya saya sebelum ini nak ajar team apa.

Inilah 11 teknik yang anda akan ajar untuk gandakan jualan mereka daripada sekarang ke level lebih banyak.

STEPbySTEP anda cuma follow dan tolong ajar team anda semua ini!

CARA TRAIN AGENT BUAT MARKETING

Dah tahu 11 Teknik dan macam-macam marketing yang anda belajar dalam ini.

Saya akan ajar anda bagaimana nak train mereka gunakan marketing ini secara ONLINE kerana keadaan sekarang yang tidak mengizinkan kita bersemuka.

Dan anda yang tak tahu nak ajar apa dekat agent.

BUZZ MARKETING LAUNCHING STRATEGI

BUZZMARKETING yang saya sangat suka bila buat sistem agent ialah BUZZ MARKETING tanpa kos yang anda boleh buat serentak bersama dengan team anda tetapi dengan cara yang betul.

Mereka sendiri akan terbakar dan juga stok juga bila ada launch akan habis dengan cepat direbut dengan cara Buzz Marketing ini.

Tak perlu paksa mereka restock, mereka sendiri berebut nak restock.

TEKNIK PENGARUH TULIS DI MEDIA SOSIAL

Masah UTAMA bila buat bisnes di Medi Sosial ialah “Saya Tak Tahu Nak Tulis Apa”.

Disini saya ajar anda cara tulis dengan mudah di media sosial tanpa perlu upah orang buat copywriting dan anda boleh sediakan sendiri untuk team anda copy and paste je posting ni setiap hari untuk tarik ramai pelanggan.

Bila anda tahu teknik ini, mudah untuk push jualan dan juga team anda seronok buat jualan bila post di media sosial

KENALI APPS MARKETING 2021

Applikasi yang canggih dan moden anda wajib guna dan ramai tak tahu untuk buat proses marketing.

TIPS AND TRICK PAID MARKETING *Bonus

Bagaimana rahsia gunakan PAID MARKETING dengan cara yang murah dan mudah.

Bukan gunakan medium Iklan Fb ADS. Tetapi paid marketing yang saya dedahkan ini anda akan dapat jimatkan kos dan naikkan jenama anda.

CONTEST CIRCLE STRATEGI MARKETING

Ini antara marketing yang saya paling suka kerana  ianya akan viral secara free dan mudah.

tetapi anda kena tahu cara CONTEST CIRCLE yang betul utuk jadikan ianya VIRAL.

Tidak semua contest berjaya kerana tidak faham Contest Circle ni daripada awal.

saya akan ajar anda dalam Ebook ini.

FORMULA TULIS IKLAN GROUP FB

Formula UTAMA untuk anda jadikan team dan bisnes anda berkualiti daripada hari pertama anda terima produk dan penentuan team anda itu akan aktif atau sendu selepas join anda.

Kuasai O.R.T.E.R dan anda akan tengok sendiri agent anda AKTIF buat jualan dan Team anda bersemangat dengan jenama dan produk bisnes anda setiap hari.

Ini adalah MASTERPIECE yang anda tidak akan dapat dimana-mana dengan harga yang murah seperti saya ceritakan kepada anda STEP-BY-STEP.

Anda akan rasa pelaburan berbaloi dengan hanya fahamkan ORTER sahaja

TEKNIK KOLAM EMAS 999

 

Kolam Emas adalah salah satu teknik anda buat mereka iaitu customer buat belian berkali-kali dan disini lah anda boleh bina dan rekrut ramai agent berkualiti.

Mulakan mereka daripada customer dan semai di dalam Kolam Emas ini.

Ini adalah teknik yang saya gunakan untuk bina team agent pada permulaan iaiu daripada repeat customer denganc cara yang betul.

FUNNEL MARKETING TEAM AGENT

Jika anda sebagai founder, stokis dan agent yang mencari customer di media sosial. 

Tidak semua oarng berminat dengan produk kita. Tetapi ramai yang nak beli cuma cara marketing kita tidak tepat kena kepada mereka.

Sediakan Funnel yang betul untuk bina tribe pelanggan anda yang nak membeli dan beli lagi berkali-kali.

URUS DATABASE PELANGGAN POWER

Saya ajarkan anda bagaimana guakan DATABASE dengan betul hanya gunakan sms, whatsapp dan email dengan cara yang mudah tetapi berhasil.

Anda buat dan follow apa saya ajar dengan skrip yang saya sediakan untuk pelangan agar mereka beli berkali-kali dan akhirnya berpeluang menjadi ahli, atau team agent anda

Tetapi maaf..
Ebook MARKETING NFLUENZA ini tidak sesuai kepada anda jika :

Tetapi
ANDA SANGAT PERLUKAN EBOOK MARKETING NFLUENZA INI jika :

Lihat Founder, Stokis, Agent yang dah dapatkan EBook MARKETING NFLUENZA ini

Anda dah tak sabar?

Kenapa saya dedahkan kepada anda semua teknik MARKETING NFLUENZA ini kerana saya sedih dan rasa nak maarh bila tengok sekarang ramai yang hilang sumber pendapatan dan jadi agent, stokis,dropship produk dengan harapan mereka dapat jana pendapatan.

Tetapi hakikatnya mereka dah bayar beratus ringgit beli stok, barang masih tidak terjual.

Juga ramai yang dah ada team tapi tak tahu nak ajar apa dan nak push diorang buat jualan dan sales.

Kerana HQ,FOUNDER tidak ajar macam mana nak jual? *tidak semua founder dan HQ, saya ceritakan daripada pengalaman dan rungutan ramai orang di luar sana.

Dan saya dedahkan ini kepada FOUNDER sendiri supaya anda TOLONG ajar team anda semua ini STEP-BYSTEP supaya mereka seronok menjual produk anda dan dapat jana pendapatan setiap hari dengan strategi marketing yang betul ini.

Dan PUSH SALES masing-masing dengan buat marketing yang mudah dan jelas.

Apa yang saya ceritakan ialah khas FOUNDER, STOKIS, AGENT sperti anda boleh buat terus tanpa pelu pergi ke 2-3 kelas advance atau ikut seminar atau modul susulan baru dapat hasil dan buat.

Dalam masa 48jam selepas anda habis belajar, anda akan terbuka MINDA dan MINDBLOWING bagaimana nak tarik ramai pelanggan jika anda Stokis, Agent dan Dropshi produk.

SAYA CERITA APA YANG KAMI BUAT sehingga jana Rm100k bulan pertama rekrut agent untuk produk baru sebulan di pasaran. BAGAIAMANA? Semua saya akan ceritakan dalam EBOOK ini.

DILANCARKAN SEKARANG!
EBOOK MARKETING Nfluenza

Belajar Jadi Founder, Stokis, Agent dan Dropship BERDUIT

Formula ini dihasilkan oleh kami sendiri dan

menghasilkan sehingga SETENGAH JUTA menggunakan Modul bisnes sistem agent berstrategi yang betul untuk tahun 2020.

*PENAFIAN*

ini bukanlah Ebook yang menjanjikan kejayaan dan kekayaan tanpa USAHA yang gigih dan bekerja keras untuk mencapainya. Ianya perlukan tindakan luar biasa anda dan ini bukan jaminan skim cepat kaya. Kami sediakan strategi ini untuk membantu anda bermula daripada sekarang ke tahap lebih baik.

BERAPAKAH HARGA EBOOK INI

Ini adalah rahsia yang saya paling sayang kerana ianya bukanlah ilmu yang anda tidak akan dapat di mana-mana seminar kerana 90% adalah daripada 9 tahun pengalaman PROVEN saya sendiri dan ramai student School Of Founder

Harga Ebook ialah Rm677

Promosi Terhad Sempena

HARGA OFFICIAL LAUNCH

iaitu…

RM129 Sahaja

dan FAST ACTION UNTUK YANG TERAWAL HARI INI

Kemudian harga akan dinaikkan Rm149

Kemudian harga akan dinaikkan lagi..

DILANCARKAN SEKARANG

Jangan tunggu masa dan peluang anda ini tamat dan harga berubah nanti.

EBOOK Marketing Nfluenza - Rahsia Tarik Ramai Pelanggan dengan Marketing High Impact 24 jam

RM657
RM 129 dan FREE
 • Fast Action Bonus - #300 terawal buat belian hari ini - PRIVATE Video Marketing Class ADVANCE bernilai Rm1197 PERCUMA
 • Fast Action Bonus - #300 Pembeli Terawal Hari Ini PERCUMA 99 Ayat Posting Copy and Paste untuk posting di Media Sosial setiap hari
 • Fast Action Extra Bonus - #70 Pembeli Terawal Hari Ini - 10 TEMPLATE Editing Graphic Design Posting Guna Powerpoint Bernilai Rm259 Percuma
Early Bird

SOALAN LAZIM BERKAITAN EBOOK

Ebook MARKETING NFLUENZA ini adalah 100% berbeza dengan EBOOK NFLUENZA kerana ini ialah STEP by STEP MARKETING untuk anda dan team anda push sales dan cari ramai pelanggan dengan pelbagai teknik MARKETING  akan di ajar  ialah modul KHAS untuk anda usahawan yang nak buat bisnes menggunakan sistem agent sama ada anda FOUNDER, STOKIS,LEADER, AGENT atau pun Dropship

Jika anda sudah memiliki Ebook Nfluenza. Ini adalah EBOOK wajib untuk anda dapatkan sekarang

Ebook ini ditulis oleh Puan Anys Paloma yang berpengalaman dalam bisnes online dan sistem agent sejak 9 tahun lepas bersama Paklong.
Anda akan didedahkan dengan beberapa MODUL PROVEN PUSH JUALAN TEAM DENGAN MARKETING daripada pengalaman REAL untuk seminar ini dimana anda boleh buat TEAM AGENT anda dengan strategi yang betul. 
Ebook ini KHAS untuk anda semua usahawan sama ada anda FOUNDER, STOKIS, LEADER, AGENT, DROPSHIP atau masih belum bermula untuk berniaga untuk kembangkan jualan anda dan team dengan teknik marketing yang khas team agent.

Kerana jika anda FOUNDER ILMU ini anda akan share dengan team dan anda akan guna untuk kembangkan team anda.

Jika anda STOKIS/LEADER anda juga akan gunakan ILMU ini untuk team dibawah anda dan jadi STOKIS,LEADER terbaik daripada yang lain.

Jika anda AGENT anda akan gunakan ILMU ini untuk team bawah anda dan boleh UPGRADE ke level seterusnya.

Jika anda DROPSHIP anda boleh belajar bagaimana sistem agent ini berfungsi dan untuk anda ke next level.

InsyaALLAh, kami tidak menjanjikan kejayaan bulan bintang. Tetapi kami sediakan PLATFORM yang anda tidak akan dapat dimana-mana seminar luar yang memfokuskan Marketing, Sales dan sebagainya.

Kerana kami Menyediakan PLATFORM KHAS ILMU BAGAIMANA BUAT SISTEM AGENT dengan strategi yang betul berdasarkan REAL EXPERIENCE 

100% REFUND JIKA TIDAK MEMBANTU ANDA DALAM TEMPOH 48 JAM SELEPAS MENERIMA EBOOK INI. ANDA TIDAK RUGI LANGSUNG!

IMPORTANT

You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this ebook is not suitable for you. The risk is on our side.

Disclaimer: School Of Founder

We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action.. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life

Yang Benar

Anys Paloma

Trainer dan Pengasas School Of Founder

SSM : SOF RICH LEGACY | SA0530742-U

email : marketer@schooloffounder.com

admin@schooloffounder.com 

Muhammad Syafiq Zulkifli 

No 45, Jalan Platinum 7/43 C, Seksen 7, 40000, Shah Alam

Copyright 2020. All Rights Reserved. Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will earn exact amount of money using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee of specific amount of earnings. Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “get rich scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. Nor are we responsible for any of your actions. Materials in our product and our website may contain information that includes or is based upon forward-looking statements within the meaning of the securities litigation reform act of 1995. Forward-looking statements give our expectations or forecasts of future events. You can identify these statements by the fact that they do not relate strictly to historical or current facts. They use words such as “anticipate,” “estimate,” “expect,” “project,” “intend,” “plan,” “believe,” and other words and terms of similar meaning in connection with a description of potential earnings or financial performance. Any and all forward looking statements here or on any of our sales material are intended to express our opinion of earnings potential. Many factors will be important in determining your actual results and no guarantees are made that you will achieve results similar to ours or anybody else’s, in fact no guarantees are made that you will achieve any results from our ideas and techniques in our material. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.