5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 2 reviews)

Anda dah tahu saya dedahkan RAHSIA STEPbySTEP bagaimana buat sistem agent berstrategi dengan EBook Nfluenza.

Tetapi.. saya sedih kerana anda masih belum berjaya buat belian EBOOK ini yang dah bantu lebih 12,000 orang Founder, Agent dan Stokis serta Dropship jana sehingga 100k sebulan, 80k, rekrut 200 orang agent, 500 orang agent dan yang paling terbaru kami menerima Feedback yang Ebook ini lebih berbaloi dengan KONTENT PADU daripada SEMINAR 2 hari 2 malam yang dia bayar beribu ringgit tapi hanya untuk UPSELL ke kelas lebih mahal.

Saya tahu anda nak belajar, tetapi anda nak DISKAUN lagi kan?

Diskaun untuk anda sekarang!

Lihat apa mereka dah dapat selepas buat belian EBook Nfluenza ini

Puan Mutia - Master Partner Ratasya Lovetta

"..Saya sudah lama menjadi agent produk, tetapi tidak ada keyakinan untuk upgrade kepada STOKIS kerana takut tidak mampu menggalas tugas stokis. Tetapi selepas sahaja saya dapatkan Ebook Nfluenza ini saya terus khatamkan dalam 1 malam dan saya DAPAT KEYAKINAN untuk jadi stokis...

Hasilnya?
SubhanaALLAh saya dapat jadi TOP stokis jualan sehingga Rm103,000 dan ramai dropship saya berebut nak jadi agent bawah saya. Terima Kasih Puan Anys Paloma kerana keluarkan Ebook Nfluenza ni.."

Puan Aishah Aziz - Founder Tudung

"..Sudah 3 tahun saya buat sistem dropship tetapi susah dapat jualan lebih Rm10,000 sebelum ini. Saya ada belajar bermacam kelas tetapi apa yang di ajar dalam EBOOK ini sangat praktikal dan saya terus buat dan
hasilnya WOW!

Sejujurnya, masa nak beli Ebook ini saya tidak percaya betulke boleh berjaya? sebab saya habis Rm5,000 ke kelas yang mengajar agent tetapi saya langsung takda result dan apa yang di ajar hanya teori.

Tetapi, sekarang jualan saya Rm40,000 sebulan dengan 4 orang LEADER dan saya dah ada kilang jahit sendiri untuk road to Rm100,000! Terima Kasih Puan Anys dan Paklong.."
Puan Aishah Aziz
Founder Tudung Aishah Aziz

Tuan Aliff Hakimi - Founder Air Coklat dan Stokis Produk

"..Saya follow apa yang Paklong dan Puan Anys ajar da hasilnya Alhamdulilah saya dapat jadi TOP STOKIS yang berjaya rekrut ramai agent dan menang FREEZER walaupun baru 2 bulan jadi STOKIS produk Air Balang.

Dan kini saya dah menjadi FOUNDER produk Air Abang Nice dengan jualan bulan pertama sebagai Founder Rm15,000 kemudian RM28,000 dan kini hampir Rm80,000 dalam tempoh yang sangat sekejap dengan lebih 200 orang agent di bawah jenama saya sendiri.."
Alif Hakimi
Founder Air Abang Nice dan Ex Stokis

Puan Sakinah Scha - Founder Jeruk Mat Despatch

"..Saya bermula dengan menjual di status Whatsapp. Alhamdulilah setiap hari SOLD OUT tetapi tak banyak, hanya dalam 12-20 bekas sehari kerana kemampuan kami berdua untuk buat jualan. Kemudian saya ternampak iklan Ebook Nfluenza ni yang memang saya tengah ada masalah macam mana nak cari dropship dan agent.
Bila saya baca saya terus apply dan ilmu dalam ni tak macam dalam ebook, macam dalam kelas sebenar cara penerangannya.
Alhamdulilah, lepas seminggu saya berjaya keluarkan 500 botol. dan sekarang saya dah ada lebih 80 orang agent dan ada leader yang uruskan keluaran terbaru Premium Jeruk dan saya dah boleh keluarkan 500 bekas sehari..."
Puan Sakinah Scha
Founder Jeruk Mat Despatch

Jadi anda ada masa 20 minit je dari sekarang! untuk dapatkan OFFER 30% ini

Days
Hours
Minutes
Seconds
Maaf, anda lambat bertindak dan anda tidak dapatkan dengan harga promosi. Tetapi, ini peluang akhir. terus bertindak sekarang ya!

Masa untuk anda dapatkan dengan harga DISKAUN 30%

Alhamdulilah!
SAYA NAK! sekarang jugak saya beli dan apa saya akan dapat?

Fast Action Bonus - #100 Pembeli Terawal Hari Ini - 2 VIDEO Online Class bernilai RM997

  1. Video bagaimana buat team jatuh cinta dengan anda tanpa sedar 
  2. Video cara buat Rm10,000 pertama sebagai agent dan stokis

Anda boleh tengok video yang direkod ini berulang-ulang kali dan modulkan bukan untuk dijual tetapi AJAR TEAM anda buat benda yang sama untuk team anda berkembang lebih cepat.

Fast Action Extra Bonus - #70 Pembeli Terawal Hari Ini - Marketing Board Planning bernilai Rm199

  1. Ini adalah TABLE PLANNING MARKETING yang paling penting jika anda buat bisnes online sama ada sistem agent atau retails, ecommerce dan sebagainya
  2. Anda akan lebih jelas perancangan setiap produk launch, setiap marketing kempen nak dilancarkan atau promosi setiap bulan
  3. Planing ini dijual dengan Harga Rm399, tetapi anda akan dapat percuma untuk #70 yang terawal hari ini.

BONUS PERCUMA Untuk Semua Pembeli - Ebook Cara Pukau 30 Pelanggan Pertama untuk membeli produk/servis anda - Rm99

  1. Ramai agent, dropship mengadu yang mereka tidak dapat pelanggan sejak daripada hari pertama join team anda
  2. Disini didedahkan STEP untuk capai 30 pelanggan pertama untuk anda terus buat jualan daripada hari pertama dapat stok atau signup agent stokis dan DS. 
  3. EBook Pukau 30 Pelanggan ini bernilai Rm99, tetapi percuma untuk semua yang buat belian Ebook Nfluenza

Promosi Terhad Sempena

30% untuk anda yang dah Add To Cart tapi belum beli

iaitu…

Rm

RM99 Sahaja

Saya tak kisah kalau anda tak grab sekarang..

Tapi saya nak minta maaf awal-awal sekiranya harga RM99 sold out dan akan dinaikkan selepas ini.

Izinkan saya perkenalkan diri secara ringkas..

Anys Paloma

Saya Anys Paloma, sudah mula bisnes online sejak 10 tahun lalu bermula daripada Dropship dan kini saya pengasas 2 jenama POPULAR di kalangan ibu MENYUSU iaitu produk Fesyen jenama Feedmilk – Nursing Wear dan juga Produk Kelengkapan Ibu Menyusu iaitu Femilac serta beberapa bisnes lain

Saya merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda Fizik Medikal di Universiti Sains Malaysia dan tetamu jemputan untuk rancangan Tv Alhijrah iaitu Pink Point untuk mengupas tajuk Muda dan Berjaya serta Motif Viral di Astro. Selain itu saya sudah berada di TV1 untuk rancangan Selamat Pagi Malaysia, Surat Khabar Metro, Kosmo dan juga majalah Pama.

Saya memulakan bisnes sejak daripada zaman belajar lagi dan mempunyai dropship sendiri ketika itu tanpa sebarang tunjuk ajar dan ilmu bagaimana menguruskan dan mencari dropship dengan hanya keuntungan RM2-Rm4 satu barang ketika itu.

dan dengan Izin Allah kini berjaya.

Bagaimana Ebook Nfluenza boleh bantu anda dalam letopkan bisnes dengan Sistem Agent dalam masa yang cepat dan berstrategi?

Pernah terfikir bagaimana orang lain yang berbisnes dengan team agent..tetapi

  1. Jenama A boleh ada lebih 5000 orang ejendan bertambah setiap bulan?
  2. Jenama B boleh mencapai jualan sehari 6 angka tetapi kita hanya 2-3 angka sehari?
  3. Jenama C boleh membentuk ejen mencapai jualan hampir 6 angka sebulan?
  4. Jenama D boleh memberikanreward percutian kepada ejen mereka setiap bulan?
  5. Jenama E founder nya bercuti sahajatetapi ejen mereka berusaha bersungguh-sungguh setiap hari untuk Jenama E?
  6. Jenama F dikenali di media social dalam masa yang singkat dan meningkat terus jualannya?
  7. Jenama G sentiasa ada ejen baru yang join mereka setiap hari malah semakin ramai?

Jadi apa nak buat?

Ini semuanya 100% daripada semua pembeli Ebook Nfluenza terdiri daripada pelbagai produk, servis dan juga Founder, Stokis, Agent dan juga ada yang dropship. Lihat sendiri bagaimana mereka berjaya mendapatkan semula rentak bisnes mereka dengan strategi yang betul sehingga 3-6 angka sebulan. 

Ramai yang nak buat bisnes dengan harapan ada masa terluang, ada duit yang lebih. 

TETAPI?

Semakin kurang masa kerana sibuk buat benda yang salah, try and error, tunggang terbalik buat benda yang tak pasti kerana tidak ada ilmu dan juga strategi kemudian duit juga semakn berkurangan. 

BELAJAR dan BERTINDAK segera!

1. Stokis / agent yang selalu tengok orang lain restok laju je kat HQ tapi anda masih sendu
2. Ejen dahla susah nak dapat, bila dapat tak aktif dan sendu syahid je.
3. Dah siap produk ratus/ribu unit tapi stok lambat keluar sebab taktau cari ejen/dropship

4. Nak cari ejen/ dropship tapi selalu orang kurang trust nak join team anda
. 5. Taktahu tugas anda sendiri sebagai leader yang sepatutnya.
. 6. Dah nak setahun jadi ‘agent’ atau ‘stokis’ tapi jumlah ds baru 20 orang .
7. Dah bisnes 2 tahun tapi belum cuba buat sistem ejen sebab taktahu cara dapatkan ejen dan dropship .
8. Jadi stokis tapi nak restok 5 ribu sebulan kat HQ pun susah sebab tak ada team ejen/ ds .

Ini adalah rahsia agung yang sangat saya sayangkan tetapi saya lebih risaukan bisnes anda yang dah lama dibina atau baru nak dibina dan terpaksa lalui berpagai fasa yang kurang tepat dalam membina team agent dan juga team anda.

Tetapi, apabila lebih 12,000 unit dah terjual dan menerima banyak sangat Feedback mereka berjaya kembangkan bisnes, team, aktifkan, rekrut ramai agent dan jana sehingga 6 angka membuatkan saya rasa bersyukur dapat bantu mereka ini semua dan juga anda.

Alhamdulilah, setiap hari kami terima feedback positif seperti ini

Apa anda akan dapat lagi kontent dalam Ebook Nfluenza dan semua Fast Action Bonus di atas antaranya :

Dalam Ebook ini juga ada didedahkan 12 LUBUK CARI EJEN yang anda tidak sedar ianya berada disekeliling anda setiap hari dan jika anda gunakan dengan strategi yang betul, mudah untuk anda rekrut setiap hari.

Paling dahsyat didedahkan BLUERPINT iaitu Action Plan apa yang anda boleh terus buat STEP by STEP dimana anda yang ZERO ejen pun boleh terus buat sistem ejen dengan RUJUKAN BLUEPrint ini.

Rahsia bagaimana anda terus boleh pastikan Ejen dan Dropship anda terus buat jualan dan semangat daripada hari pertama join dengan strategi SUCCESS PROGRAM khas Ejen Dropship ini.

BELI SEKARANG
EBOOK Nfluenza - Rahsia Buat Sistem Agent Berstrategi

Belajar Jadi Founder, Stokis, Agent dan Dropship BERDUIT

Formula ini dihasilkan oleh kami sendiri dan

menghasilkan sehingga SETENGAH JUTA menggunakan Modul bisnes sistem agent berstrategi yang betul untuk tahun 2020.

*PENAFIAN*

ini bukanlah Ebook yang menjanjikan kejayaan dan kekayaan tanpa USAHA yang gigih dan bekerja keras untuk mencapainya. Ianya perlukan tindakan luar biasa anda dan ini bukan jaminan skim cepat kaya. Kami sediakan strategi ini untuk membantu anda bermula daripada sekarang ke tahap lebih baik.

“..Alhamdulilah dah ada 20 orang agent dan 150 DS..”

“Praktikal dan Step By Step dengan Ilmu MAHAL ni

 

“Terima Kasih, temukan mentor yang tepat”

Close Rm5k sehari lepas guna tekik dalam Ebook ni..”

 

“Blian Rm10,725 bukan jualan, beli stok!”

“Bulan ni RM21,980”

Kitab Rekrut Agent

Dalam Kitab Rekrut ini anda akan belajar bagaimana Rahsia REKRUT AGENT dengan STEP by STEP daripada login FB sehingga POSTING di Lubuk Agent anda berada.

Di dalam Ebook ini bukanlah bacaan nota dan senarai cara rekrut agent sahaja semata-mata, tetapi ianya STEP by STEP Rekrut Agent A-Z yang anda terus boleh buat OntheSpot!

Harga EBook ini ialah RM397 tetapi

PERCUMA untuk yang terus buat belian

Anda akan di ajar MASTER PLAN rekrut Agent secara Zero Kos dan juga Facebook Ads step-by-Step untuk rekrut agent

BONUS BELIAN SEKARANG

Anda juga akan TERIMA COPYWRITING dan ADS SETTING Step by Step di dalam KITAB REKRUT INI

Days
Hours
Minutes
Seconds
Maaf, anda lambat bertindak dan anda tidak dapatkan dengan harga promosi. Tetapi, ini peluang akhir. terus bertindak sekarang ya!

Masa untuk anda dapatkan dengan harga promosi PKPB

EBOOK NFLUENZA - Rahsia Buat SIstem Agent

RM657
RM 99 dan FREE
  • Fast Action Bonus - #100 Pembeli Terawal Hari Ini - 2 VIDEO Online Class bernilai RM997 PERCUMA
  • Fast Action Extra Bonus - #70 Pembeli Terawal Hari Ini - Marketing Board Planning bernilai Rm399 PERCUMA
  • BONUS Untuk Semua Pembeli - Cara Pukau 30 Pelanggan Pertama untuk membeli produk/servis anda
  • Kitab Rekrut Bernilai Rm397 PERCUMA
PROMOSI PKPB

HADIAH BONUS EXTRA

19 Teknik Marketing 2020

Step by Step Education Anda Boleh ajar EjenDropship marketing di FB peribadi – bernilai Rm79 ( PERCUMA)

FREE GIFT TERAWAL HARI INI!

GUIDELINE KIRAAN % KOMISYEN – ( bernilai RM29 )

(untuk diberikan kepada Stokis, Ejen dan Dropship) 

 3 TEMPLATE POSTER REWARD  ( bernilai RM59 )

3 TEMPLATE EDITING GRAPHIC TESTIMONY ( TESTIMONY ) – editing graphic ADOBE PHOTOSHOP untuk produk anda 

SOALAN LAZIM BERKAITAN EBOOK

Ebook Nfluenza ini ialah modul KHAS untuk anda usahawan yang nak buat bisnes menggunakan sistem agent sama ada anda FOUNDER, STOKIS,LEADER, AGENT atau pun Dropship

Anda akan belajar STEP-BY-STEP Bagaimana untuk mulakan bisnes dengan sistem AGENT.

Seminar ini disampaikan oleh Puan Anys Paloma yang berpengalaman dalam bisnes online dan sistem agent sejak 9 tahun lepas bersama Paklong.
Anda akan didedahkan dengan beberapa MODUL PROVEN daripada pengalaman REAL untuk seminar ini dimana anda boleh buat TEAM AGENT anda dengan strategi yang betul. 
Ebook ini KHAS untuk anda semua usahawan sama ada anda FOUNDER, STOKIS, LEADER, AGENT, DROPSHIP atau masih belum bermula untuk berniaga.

Kerana jika anda FOUNDER ILMU ini anda akan share dengan team dan anda akan guna untuk kembangkan team anda.

Jika anda STOKIS/LEADER anda juga akan gunakan ILMU ini untuk team dibawah anda dan jadi STOKIS,LEADER terbaik daripada yang lain.

Jika anda AGENT anda akan gunakan ILMU ini untuk team bawah anda dan boleh UPGRADE ke level seterusnya.

Jika anda DROPSHIP anda boleh belajar bagaimana sistem agent ini berfungsi dan untuk anda ke next level.

Ebook kontentnya sama tetapi anda menerima banyak FAST ACTION BONUS Baru yang kita tidak pernah sediakan sebelum ini. 

InsyaALLAh, kami tidak menjanjikan kejayaan bulan bintang. Tetapi kami sediakan PLATFORM yang anda tidak akan dapat dimana-mana seminar luar yang memfokuskan Marketing, Sales dan sebagainya.

Kerana kami Menyediakan PLATFORM KHAS ILMU BAGAIMANA BUAT SISTEM AGENT dengan strategi yang betul berdasarkan REAL EXPERIENCE 

Yang Benar

Anys Paloma

Trainer dan Pengasas School Of Founder